Offshore Development

Heeft u zich afgevraagt of offshore development iets voor u is? Wil u gebruik maken van een enorm potentieel aan IT experten? Zoekt u naar manieren om de kosten van uw software development te verminderen?

Dan is Offshore Development iets voor u.

Meer weten

Uw Partner

Durft u zelf de stap niet te zetten? Weet u niet waar u moet beginnen, maar wil u wel gebruik maken van het potentieel dat offshore development bied? Wij zijn uw partner die alle zorgen uit handen neemt en offshore projecten voor u managet.

Meer weten

Goedkoper

Wil u net als de multinationals gebruik maken van het potentieel van offshore? Wilt u software projecten goedkoop realiseren? Dan bent u bij VedaSoft aan het juiste adres. Door een uitgekiende strategie zijn we instaat om de beste kwaliteit te bieden aan de helft tot zelfs 1/3e van de prijs die u vandaag betaalt.

Meer weten

Een Netwerk van Experten

Ons netwerk van experten rekruteren we uit landen zoals Oekraïne, Pakistan, Indië en West-Afrika, een gebied van meer dan 2 miljard mensen. Door een bewuste loon-strategie zijn wij instaat de beste developers te bereiken en in te zetten op uw projecten. Door het project management van VedaSoft vanuit België, bieden wij de beste kwaliteit aan.

Meer weten

Whatsapp

Neem succesverhalen zoals Whatsapp, die via outsourcing de meest gebruikte messaging-app ter wereld ontwikkelde. Een letterlijke quote van het Whatsapp team: “They are the best developers in the world.”

Meer weten

Opgepast?!

U heeft het waarschijnlijk al gehoord: “goedkoop wel, maar kwaliteit?”, “Dat is wel een andere cultuur, om nog maar te zwijgen van het tijdsverschil!”

Niets is minder waar! Door een professionele aanpak en resultaatsgerichte werken zorgen we bij VedaSoft voor de best mogelijk aanpak voor uw software project. Werken met virtuele teams is voor ons een tweede natuur.

Meer weten